Menu
 Logo Dark Design

project

FAMILY HOUSE IN JIHLAVA

In this space, green and beige-brown shades of colours with additions of white and bronze come into harmonious play. The layout of the interior is designed to make contact between family members or friends as efficient as possible. Properly positioned lighting fixtures will ensure cosiness and comfort. In the kitchen area we have a practically designed counter with many storage spaces and a glass display cabinet, which gives the kitchen the right touch. To achieve a design-connected home, we used the same colour tones in the bedroom as in the living area and kitchen. The airy bedroom has a functional study area that beautifully connects to the walk-in closet with darkened glass doors. The lady of the house will also find her spot thanks to the make-up table, which allows us to make the most of the space.